Flatcast radyo nasıl açılır

Flatcast bilmeyenleriniz için, hem kendi nickinizle sohbet edebileceğiniz hem de aynı anda müzik dinleyebileceğiniz çok güzel bir sistemdir. Flatcast 2000 senesinden bu yana faaliyette olup kullanıcı sayısını oldukça yükseklere taşımıştır.

Alexa dünya siteleri sıralamasında yaklaşık olarak 25000. sırada olup her geçen gün üst sıralara çıkmaktadır. Peki flatcast neden bu kadar tutuldu? Bu sorunun cevabı sistemi bilenler için çok basit, Böyle bir sistem internet üzerinde yalnızca flatcast.com da mevcut ve başarılı bir şekilde güncellemelerini yapmaktadırlar.

Flatcast normal chat site ortamlarından farklı olarak samimiyet üzerine arkadaşlıklar kurulmaktadır ve çok insanın gerçek hayata taşıdığı arkadaşlıklar mevcuttur. Bu tür güzel arkadaşlıklar için sizlerde flatcast radyosu açmak isteyebilirsiniz ve nasıl yapılacağını sizlere burada anlatarak ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

flatcastflatcast 

Öncelikle flatcast.com adresine girerek sol mavi kısımda bulunan, eğer tabi sayfa dili almancaysa onu İngilizceye çeviriyoruz.

Ardından normal bir kullanıcı gibi bir radyo nicki almanız gerekmektedir. Bu adımda flatcast sizlere oldukça yardımcı olacaktır ve burada önemli olan geçerli bir mail adresiyle nicki almanız.

Nicki aldıktan sonra sistemin kendisi otomatik olarak giriş yapmış olduğunu farz edecek ve sol tarafta turuncu bir alan açılacaktır ve buradaki Broadcaster’s area kısmını tıklıyoruz.

Daha sonra sayfanın orta kısmında bulunan creat stream yazan linki tıklıyoruz. Bu link hem radyo adresinin hem de radyo özelliklerinin olduğu kısım bu özellikleri tamamlamanızın ardından radyonuzu açmış bulunuyorsunuz ve mail adresinize html kodunuz gelmektedir. Bu kod … kodlarını içeren bir yazıdır ve bu yazıyı kopyalayarak ücretsiz açmış olduğunuz hosting adresinize yapıştırıyorsunuz ve yayın almaya başlıyorsunuz.

Kaynak: Flatcast radyo nasıl açılır

  1. #1 by Asya on Şubat 3, 2012 - 9:17 am

    ücretsiz radyo açmak istıyorum

Yorum bırakın